ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Όταν ταξιδεύετε στη Σαντορίνη, καλύτερα να μην έχετε πολλές και βαριές αποσκευές μαζί σας. Ειδικά το καλοκαίρι, οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές και τα μόνα που χρειάζεστε είναι το μαγιό σας και ελαφρά ρούχα, μαζί με τα σανδάλια σας και ένα καπέλο. Φροντίστε να έχετε προμηθευτεί με αντηλιακό και γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, κάποια βράδια είναι πιο δροσερά και το γλυκό αεράκι σας επιτρέπει να δροσιστείτε, ύστερα από μια ζεστή μέρα στον ήλιο. Έτσι, θα πρέπει επίσης να πάρετε μια ζακέτα ή ένα πουλόβερ, για να σας κρατήσει ζεστό.

Τα άνετα παπούτσια θα σας βοηθήσουν να περπατήσετε στα πλακόστρωτα μονοπάτια, από το Ημεροβίγλι στα χωριά γύρω από το ξενοδοχείο. Περπατώντας, μπορείτε να ανακαλύψετε τα κρυμμένα διαμάντια της φύσης σε όλη τη Σαντορίνη. Γι’ αυτό, θα πρέπει να έχετε μια φωτογραφική μηχανή μαζί σας ανά πάσα στιγμή για να απαθανατίσετε τα υπέροχα τοπία και τις μοναδικές στιγμές των διακοπών σας. Οι μεταφορές είναι αρκετά προσιτές. Υπάρχει η δυνατότητα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, ένα ποδήλατο ή οποιοδήποτε άλλο όχημα ή ,αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δημόσια μέσα μεταφοράς. Τακτικά λεωφορεία σας πηγαίνουν στην Οία, τα Φηρά και οπουδήποτε αλλού θέλετε να πάτε σε προσιτές τιμές.

Το νόμισμα στη Σαντορίνη είναι το Ευρώ, δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι μέρος της ΕΕ. Υπάρχουν ΑΤΜ σε όλο το νησί, 24/7 για την εξυπηρέτησή σας. Όσο για τα ταξιδιωτικά έγγραφα που απαιτούνται, καλύτερα να έχετε το διαβατήριο μαζί σας. Αν είστε κάτοικος της ΕΕ, είστε σε θέση να ταξιδέψετε στην Σαντορίνη με την ταυτότητά σας. Η άδεια οδήγησης είναι φυσικά απαραίτητη, σε περίπτωση που αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα όχημα και να οδηγείτε στο νησί. Προσοχή στους ανώμαλους δρόμους, όμως.

Σε γενικές γραμμές, η Σαντορίνη είναι ένας διάσημος προορισμός σε όλο τον κόσμο και χιλιάδες ταξιδιώτες απολαμβάνουν τον μοναδικό χαρακτήρα του νησιού. Χαλαρώστε και προγραμματίστε τις ιδανικές δραστηριότητες για εσάς, όπως η πεζοπορία και η ποδηλασία, τα θαλάσσια σπορ ή ακόμα και η ιστιοπλοΐα. Όλα είναι φαντασμαγορικά στην Σαντορίνη και μια τελευταία συμβουλή – ελάτε κι απολαύστε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα, από το πιο προνομιακό μέρος σε ολόκληρο το νησί!
JOIN US ON
Follow Aqua Suites on Facebook
Find Aqua Suites on Pinterest
Follow Aqua Suites on Twitter
Find Aqua Suites on Google+
LEARN FIRST OUR NEWS
Aqua Luxury Suites στη Σαντορίνη
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ημεροβίγλι, Σαντορίνη, Ελλάδα
T: +30 22860 21909 | F: +30 22860 21911
info@aquasuites.gr | manager@aquasuites.gr
ΕΟΤ ΜΗΤΕ 1167Κ123Κ0782800
 
© 2018 Aqua Suites. All rights reserved.   |   Links
Site & Web Promotion by overron  |   incom cms  |   web promotion