ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Το Ημεροβίγλι είναι ένας πανέμορφος οικισμός στην Σαντορίνη, με εξαιρετική πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα του νησιού κι όμως χωρίς τον θόρυβο που θα συναντήσετε στα Φηρά. Είναι ένα χωριό όπου ο χρόνος έχει σταματήσει, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν, αναπνέοντας τον αναζωογονητικό αέρα της θαλασσινής αύρας του Αιγαίου. Φιλόξενοι ντόπιοι σας καλωσορίζουν στο Ημεροβίγλι, προσκαλώντας σας να εξερευνήσετε την κομψότητα και την αέναη ομορφιά του.
Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική κυριαρχεί, με τα ασβεστωμένα κτίρια και τα παράθυρα σε έντονους μπλε χρωματισμούς. Γευτείτε τοπικές λιχουδιές και περπατήστε στα πλακόστρωτα σοκάκια, για μεθυστικές αναμνήσεις γαλήνης μέσα στη φύση. Στο υψηλότερο σημείο του νησιού, το Aqua Luxury Suites στο Ημεροβίγλι προσφέρει πανοραμική θέα στο Αιγαίο, την επιβλητική καλντέρα και το μεγαλόπρεπο ηλιοβασίλεμα. Απολαυστε τη μαγεία της κάθε στιγμής, καθώς ο ήλιος βουτά στη θάλασσα και μοναδικά χρώματα κατακλύζουν τον ουρανό.
Κι όλα αυτά, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο του νησιού στα Φηρά, τα αξιοθέατα και τις πιο διάσημες παραλίες. Η ιδανική τοποθεσία στην Σαντορίνη σας περιμένει!
JOIN US ON
Follow Aqua Suites on Facebook
Find Aqua Suites on Pinterest
Follow Aqua Suites on Twitter
Find Aqua Suites on Google+
LEARN FIRST OUR NEWS
Aqua Luxury Suites στη Σαντορίνη
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ημεροβίγλι, Σαντορίνη, Ελλάδα
T: +30 22860 21909 | F: +30 22860 21911
info@aquasuites.gr | manager@aquasuites.gr
ΕΟΤ ΜΗΤΕ 1167Κ123Κ0782800
 
© 2018 Aqua Suites. All rights reserved.   |   Links
Site & Web Promotion by overron  |   incom cms  |   web promotion